"O le lelei e fatuina ai le faʻailoga, o mea fou e fausia ai le lumanaʻi!"

18 tausaga, matou te taulaʻi atu i le gaosiga o faleuila atamai!

O LE A LE MANATU O LE TOILE LOTO? E SILI MONI NAI LO SE TAULAU FA'ASAO?

O le faletaele o se tasi lea o meafaigaluega tumama e masani ona faʻaaogaina io tatou olaga i aso faisoo, e masani lava i totonu o faletaele uma o le a faʻapipiʻiina ma se faletaele, faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻaleleia atili o la tatou tupe maua ma le faʻaaogaina, o le faletaele atamai na faasolosolo malie ona ulu atu i olaga o tagata, faletaele atamai pe a faatusatusa i le faleuila masani, ma se lagona malosi o le faasaienisi ma tekinolosi ma le atamai. E mafai ona fa'amae'aina otometi nisi o galuega sa mana'omia muamua le fa'agaioiga tusi, e pei o le fa'amumūina. Sei o tatou malamalama pe fia le tele o aoga o faleuila atamai o loʻo iai!

E sili atu ea nai lo se faleuila masani?

O le tali o le ioe, pe a faʻatusatusa i le faletaele lautele, o le faletaele atamai o le a sili atu le faʻaogaina, aemaise lava mo tagata matutua ma fafine, o le a sili atu ona faigofie ona faʻaoga, o lea pe a teuteuina, pe a iai ni tulaga, e mafai ona e mafaufau e faʻapipiʻi.

O a aogā o faleuila atamai?

1. Fa'amama vai e sili atu le tumama

O le galuega sili ona tuʻufaʻatasia o le faleuila atamai o le faʻamama lea o papa ma faʻamama le tino pito i lalo, o le eseesega tele foi lea i le va o le faleuila atamai ma le faletaele masani. O le nozzle o le faleuila atamai lautele o loʻo i ai se galuega faʻamama a le tagata lava ia, ma e mafai ona fetuunai lelei ma pulea le vevela o le vai ma le vevela o nofoa, lea e mafai ai ona faʻalelei tagata e faʻaoga.

asd (1)

2, mama nofoa mafanafana e le malulu

I le vaitau malulu, o le paʻi malulu o le nofoa faleuila e malulu, ma o le nofoa o le nofoa faleuila atamai e mafai ona otometi le vevela i le vevela saʻo mo le tino o le tagata. O le tele o faʻailoga ua faʻalauiloaina foi se nofoa e pulea ai le vevela, faʻatasi ai ma puipui eseese o le vevela, e tusa ai ma manaʻoga a le tagata lava ia, faʻafanua poʻo le tau ma isi mea e faʻafetaui ai, e le toe fefe i le lagona malulu pe a alu i le faletaele.

asd (2)

3, o le tele o galuega faʻapitoa faʻatusatusa i faleuila masani maualuga, o lenei faletaele atamai faʻapitoa e masani lava ona i ai le tele o galuega faʻapitoa: e pei o le faʻamamaina o le suilapalapa, faʻatonutonuina o le vai mafanafana, faʻamago otometi, nofoa lemu, faʻamaʻi faʻamaʻi ma isi. O le mea e sili ona ofoofogia o le faʻaopoopoina i nei galuega tauave e mafai ona ausia e ala i le faʻamau faʻamau, o loʻo i ai foi se masini faʻapitoa mamao, ma e mafai e tagata faʻatau ona faigofie ona ausia galuega uma pe a faʻaogaina le mamao mamao pe a latou uuina le lima ma kiliki. . O loʻo malamalama i le faʻaopoopoga i galuega eseese o loʻo i luga, o nisi ituaiga o faleuila atamai e mafai foi ona maualalo le malamalama, i le po pe a alu i le faletaele, e mafai ona e aloese mai le lavelave o le kiina o le moli, ma le faigofie i le po o le a e le afaina ai le isi vaega o le aiga ma e matua sefe malosi.

asd (3)

E ala i le folasaga o lo'o i luga, ou te talitonu o lo'o i ai sou malamalamaga i le tele o fa'amanuiaga e maua i faleuila atamai. O le faleuila atamai o se mea fou fou o le faleuila, e le gata e faigofie tele ona faʻaoga, ma o le ola tautua e umi tele, sili atu le faʻaolaina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, ma le tele o mea lelei.


Taimi meli: Ian-17-2024